Jobfactory

Jobfactory
Engelseweg 127 5705 AC Helmond
T 0492 57 47 98
E info@jobfactory.nl
 

Wat?
De Jobfactory is een werkplaats voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt die graag aan de arbeidsmarkt deel willen nemen, maar door omstandigheden (nog) niet in aanmerking komen voor een reguliere baan.
Er is o.a. een timmerwerkplaats, een keramiekafdeling, een repro-afdeling, een eetcafé met (leer- en werk-) keuken waar deelnemers diverse werkzaamheden kunnen vervullen. Dat kan in groepen of individueel en natuurlijk met passende begeleiding.

Bedrijven kunnen bij de Jobfactory terecht voor het uitbesteden van werkzaamheden. Dit kan gaan om bijvoorbeeld productie, assemblage, inpakwerkzaamheden of drukwerk. Particulieren kunnen bij de Jobfactory terecht voor originele, ambachtelijke producten van de diverse afdelingen. Een deel van de producten is terug te vinden in de webshop. Daarnaast zijn de producten op afspraak bij de Jobfactory te bezichtigen.

Waar?
De Jobfactory zit in een gebouw aan Engelseweg, niet ver van het trein/busstation en het centrum van Helmond. De locatie biedt voldoende parkeergelegenheid.
 

 "Ik werk hier op de afdeling Keramiek, en als dat te druk voor me is op de afdeling Repro. In het begin had ik er moeite mee om mensen te leren kennen, maar ze hebben mij er toch bij betrokken. Inmiddels schat ik mijn kansen om regulier werk te vinden vrij hoog in."