VACATURES

Werken bij SMO
SMO is een maatschappelijke organisatie in ontwikkeling. Ook de komende jaren werken we aan de ontwikkeling van voorzieningen voor mensen met een kwetsbare positie in de samenleving. Met een sterk team van betrokken professionals bieden we jaarlijks hulp en zorg aan circa 2.000 cliënten.

SMO biedt haar medewerkers een prettige werkomgeving en uitdagingen en kansen om zich te ontwikkelen, te verbreden en te verdiepen. Van onze medewerkers verwachten we goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte en ondernemende instelling die zich kenmerkt door maatschappelijke betrokkenheid en betrouwbaarheid.

SMO zoekt ook regelmatig vrijwilligers. Houd daarom onze actuele vacatures in de gaten.
Vrijwilligers die naast een vrijwilligerscontract bij SMO ook een vrijwilligerscontract aangaan/hebben bij een andere instantie moeten alert zijn dat het totaal van de vergoeding niet boven de maximum vastgestelde bedragen per maand en per jaar komen. De maximale grens is nu € 140 per maand (bij inzet van 20 uur of meer per week); € 1.700 per jaar (incl. reiskosten en andere vergoedingen) met ingang van 1 september 2019.

Wil je meer weten over het werken in onze opvang. Bekijk dan eens onze filmpjes op YouTube en loop mee met de collega's