Sociaal Restaurant Ratatouille
Sociaal Restaurant Ratatouille
Sociaal Restaurant Ratatouille (besloten) is bestemd voor mensen met een minimum inkomen (en op grond hiervan in aanmerking komen voor een zogenaamde Gemeentelijke Inkomensverklaring), die klant zijn van de Super Sociaal, van SMO, Jobfactory en de Ruilwinkel. Een restaurant waar in een gezellige ambiance gezamenlijk warme maaltijden worden gebruikt en waar sociale contacten worden bevorderd.
Tijdens de coronacrisis gelden er andere regels rondom aantal gasten en aanmelding. Klik hier om meer te lezen.


 
Het restaurant is gevestigd in de lunchfaciliteit van de Jobfactory aan de Engelseweg 127 in Helmond.
 
Het besloten Sociaal Restaurant Ratatouille is twee dagen per week geopend op maandag en donderdag (halalavond).
Er is steeds plaats voor maximaal 40 gasten.

De gasten helpen zo nodig mee met het indekken van de tafels, het uitserveren van de gerechten en het afruimen van de tafels. We gaan kijken of we de recepten van de maaltijden kunnen bundelen, zodat de gasten deze maaltijden ook thuis kunnen bereiden.

Vanaf 17:00 uur gaat de deur van Ratatouille open en bent u welkom voor een verse en gezonde 3 gangen maaltijd die wij samen vanaf 17:45 uur gebruiken.
Wij sluiten de maaltijd altijd af met een met heerlijk kopje koffie en/of thee.
Op de openingsavonden sluit Ratatouille uiterlijk weer om 19:00 uur haar deur, naar verwachting  is dan iedereen klaar met eten.Aanmelden
U kunt zich aanmelden via reserveringsite van Jobfactory.nl of telefonisch reserveren via 0492-574798. Voor vragen kunt u mailen naar ratatouille@jobfactory.nl  
 
 Wilt u meer zien van Ratatouille, kijk eens op https://www.youtube.com/watch?v=Ro2BS8RBs24