NIEUWS

Nieuwe flyer Woonbegeleiding aan huis

SMO Woonbegeleiding heeft een nieuwe flyer uitgebracht die nog deze maand zal worden uitgezet via huisartsen, apothekers en wijkgebouwen binnen Helmond en de peelregio. U kunt hier de nieuwe flyer bekijken.


Sociaal Restaurant Ratatouille weer open na de zomerperiode

Deze week (20 augustus 2018) is Sociaal Restaurant Ratatouille weer open voor klanten van de Ruilwinkel, de Super Sociaal en deelnemers van Jobfactory. Denkt u ook bij de doelgroep te horen, of wilt u meer info neem dan even contact op met
06-17494158. U bent van harte welkom.


Her-opening Super Sociaal door wethouder Erik de Vries, gemeente Helmond

Gisteren heeft wethouder Erik de Vries van de gemeente Helmond de vernieuwde Super Sociaal heropend.
Een uitbreiding in het aanbod, een verbouwing van de winkel en nu ook open voor een nieuwe doelgroep.


Opening speel- dierenweide en terras Zorgtuinderij De Bundertjes 27 mei 2018

Op zondag 27 mei aanstaande zal zorgtuinderij De Bundertjes aan de Bosselaan 2 in Helmond voor het eerst haar deuren openen voor het publiek.


SaldoPlus in Helmond helpt mensen met schulden

HELMOND - SaldoPlus in Helmond helpt mensen die in de schulden terecht zijn gekomen. Erwin Derks (42) is de nieuwe directeur van de stichting. 

Dit is de inleiding van het artikel in het Eindhovens dagblad. Wil je meer lezen dan verwijzen wij hier graag naar www.ed.nl/helmond/saldoplus-in-helmond-helpt-mensen-met-schulden~a6af411d/


Gedreven door kennis, bewogen door mensen

 SMO is lid van en neemt deel aan de Academische Werkplaats Impuls van het Radboud UMC. Met de link naar dit filmpje kunt u zien wat dit betekent.     vimeo.com/258586088

 


Besloten sociaal restaurant Ratatouille

In november en december 2017 was het op maandagen en donderdagen steeds erg druk in het besloten Sociaal Restaurant Ratatouille. Gemiddeld kwamen er elke keer ruim 30 gasten per avond eten.

Vanaf maandag 8 januari 2018 is het restaurant aan de Engelseweg 127 (achterzijde) weer geopend (op de maandag- en donderdagavonden) uitsluitend voor klanten van de Super Sociaal, van SMO, Jobfactory en de Ruilwinkel die beschikken over een zogenaamde inkomstenverklaring.


WINTERNOODREGELING HELMOND

Wanneer de nachttemperatuur onder 0 graden komt start bij SMO Helmond de winterregeling. Wil jij als dakloze gebruik maken van deze regeling, dan kun je je om 17.30 uur melden bij het Passantenverblijf aan de Bindersestraat 2 in Helmond. Op 24, 25, 26 en 31 december is altijd de winterregeling van kracht. Niemand hoeft met Kerst en Oud op Nieuw op straat te slapen.


Klokkenluidersbeleid

SMO en Ondernemingsraad zijn vandaag tot instemmend besluit gekomen t.b.v regeling vermoeden misstand onregelmatigheid - onderdeel klokkenluidersbeleid


TRAINING DDG (dreigend en destructief gedrag) VOOR MEDEWERKERS

Vandaag volgen medewerkers van SMO - Jobfactory de DDG training die verzorgd wordt door Archipel Zorggroep.

https://www.archipelzorggroep.nl/professionals-en-verwijzers/functieprogrammas/agressie/training-dreigend-en-destructief-gedrag-ddg
 


VACATURE SALDOPLUS - DIRECTEUR

Stichting SaldoPlus Inkomensbeheer en Bewindvoering zoekt een directeur voor 20 uur per week.

Meer informatie kunt u hierover vinden op de site: http://www.saldoplus.nl/pages/nieuws.php

 


Manifest gezamenlijk antwoord op kwetsbaarheid

Op 9 november tekenden Helmondse organisaties (woningsbouwcorporaties, gemeente, politie en hulpverleningsorganisaties) het gezamenlijk antwoord op kwetsbaarheid.

Meer info is te lezen in het artikel op de site van de woningcorporatie Woonpartners en WoCom
http://www.woonpartners.nl/Over_Woonpartners/Nieuws/2017/November/Samen_kijken_naar_kansen_voor_kwetsbare_mensen_en_hun_omgeving

 

 


Onderzoek tevredenheid clienten en medewerkers

Clienttevredenheid 2016
De organisatie maakt hiertoe gebruik van de landelijke vragenlijst van de CQ-index (de Cliëntenraad wordt betrokken bij het onderzoek). Dit onderzoek wordt 1 keer per twee jaar door een extern onafhankelijk bureau uitgevoerd.
In juni 2016 is door het onderzoeksbureau Triqs (Zwolle) een CQ-I meting uitgevoerd.
Op de vraag ‘Welk cijfer geeft u de zorginstelling’ zijn de uitkomsten als volgt:

Locatie
2016
Huize d’n Herd
7,1
De Koning
7,9
Woonbegeleiding
8,2
Sociale Activering
7,2

 

Medewerkerstevredenheid 2017
De organisatie maakt hiertoe gebruik van een externe onderzoeksbureau en wij hebben onlangs de uitslag van dit onderzoek ontvangen.
Het cijfer voor SMO als geheel was 7.6 en daarmee 0.6 punten hoger dan in 2015.


Officiele opening nieuw pand Jobfactory, Super Sociaal en Humanitas - De Ruilwinkel 2 oktober 2017

 

Maandag, 2 oktober opent Wethouder mevrouw Nathalie van der Zanden het voormalige pand van Goedhart aan de Engelseweg 127 – 127a. De nieuwe huurder SMO Helmond e.o. gaat het pand gebruiken ten behoeve van Jobfactory, speciaal onderwijs De Korenaer en GGZ Oost Brabant samen met de Super Sociaal en Humanitas/de Ruilwinkel. Hiermee heeft het pand een nieuwe "sociale" bestemming gekregen.

De verbouwing en inrichting van het gebouw zijn mede mogelijk gemaakt door donaties van het Oranjefonds, het Kansfonds, Stichting Thomas van Villanova, de Beelsfundatie, Tiny en Anny van Doorne Fonds, het coöperatiefonds van de Rabobank Helmond en de Stichting Steun Welzijnszorg.


Deelnemers OP WEG NAAR WERK ontvangen certificaten

Vandaag werden opnieuw certificaten uitgereikt. Vier deelnemers ontvingen het certificaat KAS (keuken assistent). SMO feliciteert hen van harte.


Start samenwerking academische werkplaats Impuls

 


Een nieuwe start voor de dak- en thuislozen richting een baan en woning

"Startbaan" biedt dak- en thuislozen een traject aan waarbinnen werk en wonen centraal staan en de betrokken partijen intensief samen zullen werken. De gemeente Helmond wil dat alle inwoners mee kunnen doen, rond kunnen komen en vooruit kunnen komen en gelooft dat werk en wonen een belangrijke stap vormen om deze specifieke doelgroep te bereiken en mee te kunnen doen in de maatschappij. SMO, LEVgroep en Senzer hebben daarom het project Startbaan voorgesteld en het college heeft inmiddels besloten om de partijen opdracht te geven om het project uit te voeren.

Lees meer op  http://www.allesoverhelmond.nl/nieuwe-start-dak-en-thuislozen-richting-baan-en-woning/

 

 


Verbouwing/inrichting nieuw pand voor Jobfactory

Super Sociaal, Ruilwinkel Humanitas en Jobfactory verhuizen in mei naar het nieuwe pand aan de Engelseweg in Helmond. Op dit moment is de verbouwing al in volle gang.


Onzichtbare kinderen worden zichtbaar!

"Kinderen die thuis niet veilig zijn proberen dat vaak voor de buitenwereld verborgen te houden".
Ook SMO laat medewerkers scholen via www.augeo.nl


Oranjefonds fotografeert deelnemers OP WEG NAAR WERK

Met steun van het Oranjefonds, de Coovels Smits stichting en Thomas van Villanova is SMO - www.Jobfactory.nl begin 2016 gestart met het project Op weg naar werk. Een project waarin de arbeidsmarkt bereikbaarder wordt voor deelnemers door het behalen van certificaten zoals o.a. heftruck, KAS, VCA, VCA groen. Onlangs is het Oranjefonds op bezoek geweest en heeft prachtige foto's gemaakt. Hier een van de foto's gemaakt door OranjeFonds - Frank van Beek.


Kinderen opvang naar voorstelling K3

Afgelopen zaterdag 18 maart zijn de kinderen uit de opvang door de Stichting Het Vergeten Kind verrast met een gratis voorstelling van K3. De kinderen hebben geweldig genoten. Een bijzonder initiatief wat met dank ontvangen is.


Workshop schilderen voor bewoners De Koning

Voor de bewoners van crisisopvang De Koning organiseerde de Helmondse serviceclub Ladies’ circle 76 zondag een creatieve workshop schilderen met lunch. Onder de enthousiaste aanmoediging van tien dames van de serviceclub ontstonden de mooiste kunstwerken en kwamen de gesprekken op gang.


Nationale vrijwilligersdag een bedankje voor de Helmondse vrijwilligers binnen SMO

Tijdens Nationale Vrijwilligersdag op 7 december jl. kregen alle Helmondse vrijwilligers (de sterren van 0492) een bedankje voor hun inzet in de vorm van een attentie. De actie werd gehouden door LEVgroep, in samenwerking met de gemeente Helmond. Ook bij SMO werken veel vrijwilligers. Vandaag werd aan de laatste groep (Marco, Lenie en Hanneke vlnr) de attentie uitgereikt door Andre


Begeleiding voor personen met lichte verstandelijke beperking WLZ - VG

SMO Helmond kan mensen helpen met een lichte verstandelijke beperking. Met ingang van 1-1-2017 heeft SMO de erkenning en toelating vanuit het Zorgkantoor om de functie verblijf voor mensen met een indicatie VG te bieden. Deze mensen kunnen terecht in een studio in De Koning waar 7 x 24 uurs toezicht en persoonlijke begeleiding aanwezig is. Is er een vorm van behandeling nodig dan zal een beroep gedaan worden op externe expertise. Voor aanmelding en meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Centrale Intake 0492-504390. centrale-intake@smo-helmond.nl


22 september 2016 kennismakingsmarkt AANGENAAM SOCIAAL

Als aanloop naar de dag van de Armoede wordt op donderdag 22 september a.s. op het parkeerterrein van Super Sociaal, Jobfactory en Ruilwinkel een markt gehouden waar u kunt kennismaken met diverse sociale organisaties in Helmond. Deze openluchtmarkt is een ideale gelegenheid om op informele, aangename en ongedwongen wijze kennis te maken met maatschappelijke projecten in Helmond.


GEEN MAILBEREIKBAARHEID IN WEEKEND VAN 29-30-31/07/2016

In verband met IT werkzaamheden kunnen wij uw mailberichten tussen vrijdag 29/07/16 om 17:00 uur en maandag 01/08/2016 om 08:30 uur niet uitlezen en beantwoorden. Bij calamiteiten kunt u bellen naar onze bereikbaarheidsdienst 06 - 11 58 33 32.
Onze excuses voor dit ongemak.


OP WEG NAAR WERK

Artikel Oranje Fonds 11.07.2016:

Trainingscentrum voor de vergeten groep ‘Op weg naar werk’

Met een nieuw trainingscentrum wil SMO Helmond de arbeidsmarkt bereikbaar maken voor iedereen. Ook voor diegene die tussen wal en schip dreigen te vallen. Een groep mensen is eigenlijk ‘te goed’ voor dagbesteding, maar komt niet in aanmerking voor opleidings- en re-integratietrajecten. Terwijl ze toch echt wel wat in hun mars hebben. 


De Koning: plek voor SMO (een artikel uit de nieuwsbrief van Bergopwaarts)

DONDERDAG 24 MAART 2016 

In 2008 kocht Bergopwaarts het voormalige klooster Christus Koning in Helmond om er jongerenhuisvesting van te maken. SMO zit er al sinds 2010 met crisisopvang en begeleid wonen voor jongeren. Vanaf nu komen er nog meer plekken voor SMO in het gebouw vrij, waardoor de stichting in totaal 25 extra appartementen tot haar beschikking krijgt. Uiteindelijk zal het monumentale pand in zijn geheel worden bewoond door cliënten van SMO.


WIJZIGING LOGO HUISSTIJL SMO HELMOND

 Het logo van SMO Helmond heeft vandaag een toevoeging in de vorm van een pay off gekregen. Dat wil zeggen dat de tekst “van opvang naar huis” als zin is toegevoegd onder het bekende logo. In de loop van de week zal het oude logo in onze PR uitingen zoveel mogelijk vervangen worden 

 
 

Uitbreiding huisvesting voor jongeren van SMO in De Koning in Helmond (persbericht)

In de Koning in Helmond biedt Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO)al sinds 2010 huisvesting  aan jongeren  en begeleidt hen naar zelfstandig wonen. Het betreft jongeren die als gevolg van hun ervaringen, levensloop en/of hun persoonlijkheidsstructuur het tijdelijk of langdurig niet redden om zelfstandig te functioneren. De huidige huisvestingsmogelijkheden van SMO zijn hiervoor beperkt. De komende periode worden daarom 25 extra appartementen in De Koning aan SMO beschikbaar gesteld. De overdracht zal geleidelijk verlopen. Zodra een huurovereenkomst in De Koning wordt opgezegd, wordt het betreffende appartement overgedragen aan SMO.  


VERLENGING HKZ KWALITEITS KEURMERK

Gisteren heeft de externe audit bij SMO plaatsgevonden ten behoeve van verlenging certificering HKZ. De verlenging toont opnieuw aan dat de zorg van SMO voldoet aan alle kwaliteitseisen én dat SMO de cliënt centraal stelt. Directie en management hebben alle medewerkers bedankt voor hun inzet.


Sinterklaas moet het stellen zonder wegwijspiet

Sinterklaas wist het adres van SMO niet meer, maar Stichting Mom2B regelde dat de kadootjes voor de kinderen toch nog goed terecht kwamen. Lees meer op onze facebookpagina over dit leuke initiatief waarvoor onze dank.


Sinterklaas brengt kadootjes voor de kinderen in de opvang

Blij verrast kregen wij het bericht dat Sinterklaas - samen met zijn Pieten  - wat presentjes komt brengen voor de kinderen in de opvang. Wat een geweldig TOP initiatief van Stichting Robin Hood Helmond en Kiwani's Eindhoven. Sinterklaas van harte bedankt.


SMO video


SMO bestaat 20 jaar

SMO vierde haar 20 jarig jubileum op 26 november 2015. Het thema "niet alle aardbeien gaan naar de veiling"   werd op een unieke wijze met medewerking van clienten tot uiting gebracht. Een kijkje in het leven van de mensen waarmee SMO te maken heeft. 


VERSTAS "Lokaal geteelde groenten en fruit van Verskantoor via De Bundertjes"

De Bundertjes en Jobfactory bieden het Verskantoor de gelegenheid om iedereen wekelijks te voorzien van echt verse, gezonde en zoveel mogelijk lokaal geteelde groente en fruit. Hun motto is om zoveel mogelijk regionaal geteelde producten wekelijks rechtstreeks van het land bij de consument aan tafel te brengen.


Multibox voor kinderen van De Koning

SMO Helmond heeft een subsidie mogen ontvangen van Stichting Het Vervolg. Met deze bijdrage is het mogelijk voor de kinderen die verblijven in locatie SMO De Koning een multibox aan te schaffen. SMO dankt de Stichting Het Vervolg voor dit geweldige initiatief.

Leuke Paasactiviteit in samenwerking met Groen4Life in Zorgtuinderij De Bundertjes

 


SMO heeft twee nieuwe toezichthouders

SMO heeft vandaag in de toezichtvergadering twee nieuwe toezichthouders welkom geheten: Mevrouw Mary Fiers en de heer Hans Brands. In de PRISMO van juni 2015 kunt u nader kennis met hen maken. 


Huize den Herd verwend met een heerlijk diner

Maitre Léon Culinique uit Helmond heeft bewoners en passanten van Huize den Herd verwend met een heerlijk diner. 


ZORGSITE HELMOND

Medewerkers en clienten van SMO Helmond maken graag gebruik van de Zorgsite Helmond en van Zorgvoorelkaar.com
Voor meer info zie:
http://helmond.zorgsite.nl/nl/
http://zorgvoorelkaar.com/

 


Opening winkel Jobfactory SMO

Helmond, 17 april 2014
Lancering unieke productlijn in nieuwe winkel van Jobfactory. De Jobfactory (onderdeel van SMO Helmond) maakt producten met een sociaal label.
Wilt u meer informatie klik op de titel van dit bericht.

 
 

Clientenraad SMO heeft eigen website


Verbinden & Vernieuwen 02-2014 Aloysius - Jobfactory

 Leren en werken in de Helmondse Jobfactory. Een uitgebreid en leuk artikel in de nieuwsbrief van de Aloysius.

Wil je het helemaal lezen klik dan hier: www.smo-helmond.nl/media/nieuws/artikel_werken_en_leren_in_Jobfactory.pdf


“Kwaliteit zit in de mensen en dat is bij SMO goed merkbaar”

Deze maand heeft de externe audit bij SMO plaatsgevonden ten behoeve van verlenging certificering HKZ.
Het HKZ-certificaat toont aan dat de zorg van SMO voldoet aan alle kwaliteitseisen én dat SMO de cliënt centraal stelt. Dit is vastgesteld door een onafhankelijke instelling.


Housing First in Helmond

 Housing First (eerst onderdak) moet ervoor zorgen dat bepaalde dak- en thuislozen zich verantwoordelijk gaan voelen voor de woning die ze krijgen. Ze krijgen de woning alleen onder bepaalde voorwaarden. Zo moet de bewoner begeleiding accepteren, de huur betalen en mag niet voor overlast zorgen.


Opnamestop bij twee afdelingen van SMO Helmond e.o.

Anticiperend op de sluiting per 1 januari 2014 van de afdelingen Sociaal Pension en Training Zelfstandig Wonen geldt voor deze afdelingen een opnamestop vanaf 1 oktober 2013.


De keuken van de Jobfactory is weer geopend

De Jobfactory (onderdeel van SMO Helmond) is een werkplaats voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt die graag maatschappelijk willen participeren. De afdeling keuken van Jobfactory, waar ook leerlingen van de Korenaer de praktijk leren, heeft haar deuren na de zomervakantie weer geopend. Lees meer over ons assortiment door op de titel van dit artikel te klikken.


Maatschappelijke instellingen maken steeds meer gebruik van Social Media

Ook SMO Helmond is voortaan te volgen via facebook en twitter.


Elektronisch scholingstraject voor cliënten van Rentree en SMO Helmond e.o.

Elektronisch scholingstraject voor cliënten van Rentree en SMO Helmond e.o. dankzij Coöperatiefondsen Rabobank Helmond en Eindhoven - Veldhoven


 


Maandag, 13 mei 2013 opent webshop Jobfactory.nu officieel haar virtuele deuren

De Jobfactory (onderdeel van SMO Helmond) is een werkplaats voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt die graag maatschappelijk willen participeren.
Vanuit de Jobfactory wordt arbeidsmatige dagbesteding en arbeidstraining aangeboden aan mensen die graag aan de arbeidsmarkt deel willen nemen, maar door omstandigheden (nog) niet in aanmerking komen voor een reguliere baan.

Het assortiment van Jobfactory.nu bestaat uit kwalitatieve producten die met respect door de mens zijn gemaakt. Jobfactory.nu verkoopt houten speelgoed, steigerhouten meubels, wenskaarten en woonaccessoires. Op uw verzoek kan ook maatwerk geleverd worden. De webshop heeft verder een assortiment aan natuurlijke producten vanuit zorgtuinderij De Bundertjes.

De webwinkel richt zich op de consument, die met zijn aankoop niet alleen de mooiste producten tegen aantrekkelijke prijzen wil aanschaffen, maar ook bewust kiest voor het sociale aspect achter de werkplaats. Kiest u voor ons "Sociaal product", dan geeft u mensen nieuwe kansen om deel te nemen aan de maatschappij".

Met steun van o.a. Haëlla en het Skanfonds is het mogelijk geweest de productlijn verder uit te breiden. Onze dank hiervoor.

U vindt de webshop op www.jobfactory.nu


Samenwerking De Korenaer en Jobfactory levert horeca assistenten op

De Korenaer koopt in het kader van ESF project "De Korenaer voorop in Brabant" leerervaringsplekken in bij Jobfactory. Jongeren maken hier kennis met verschillende werksoorten zoals de timmerwerkplaats, assemblage en tuinderij. Inmiddels is sinds enige tijd het palet aan samenwerking uitgebreid met de keuken van Jobfactory.

Samenwerking De Korenaer en Jobfactory
De keuken, die ook uitgegroeid is tot een erkende leerwerkplek, waar leerlingen stage kunnen lopen, wordt aangestuurd door Pim Paijens. Door zijn praktijklessen zijn zowel de leerlingen als de deelnemers arbeidsmatige dagbesteding van Jobfactory erg enthousiast en stimuleren zij elkaar enorm. Op 24 april jl. hebben de leerlingen een proefexamen afgelegd, waarbij zij wethouder mevrouw De Leeuw en ouders konden laten proeven van hun kookkunsten.
Op 23 mei aanstaande gaan dezelfde leerlingen het examen horeca assistent afleggen.

Groter perspectief
De keuken heeft een echte kantine/restaurant waar door gasten (deelnemers en derden) wordt gegeten. In de keuken motiveert de doelgroep elkaar. Zo zijn er naast de leerlingen ook deelnemers van Jobfactory die inmiddels hier hun weg hebben gevonden. Door het opdoen van nieuwe kennis en werkervaring ontdekken zij het vak horeca. Ook zij kunnen een diploma horeca assistent behalen en hebben hierdoor betere kansen op de arbeidsmarkt.

 


SaldoPlus heeft het kwaliteitskeurmerk van de branchevereniging BPBI behaald, het keurmerk van de financiële sector

SaldoPlus heeft het kwaliteitskeurmerk van de branchevereniging voor professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders behaald. Een kwaliteitsborging voor ketenpartners en klanten. De zekerheid van levering van kwaliteit en betrouwbaarheid.


Super Sociaal krijgt € 2500 als finalist Kroonappel

Super Sociaal Helmond, een van de finalisten voor een Kroonappel van het Oranjefonds is niet gekozen door de vakjury als winnaar in de categorie Helpende Hand. Wel hebben alle finalisten een cheque ter waarde van € 2500 mogen ontvangen.


JOBFACTORY ONTVANGT € 10.000,-- VAN SKANFONDS

Jobfactory krijgt een bijdrage van Skanfonds voor de ontwikkeling van een nieuwe productlijn die onder het label SOCIAAL PRODUCT worden gemaakt door mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.


Magazijn Vrouwenopvang "een krachtig verhaal"

http://opvang.nl/eenkrachtigverhaal/


Nikko Toshogu Sport uit Eindhoven biedt clienten maatschappelijke opvang uitbreiding in sportactiviteiten

Op de locatie van sociale activering is een ruimte “Fitfactory” ingericht ten behoeve van sportactiviteiten voor deelnemers. U hebt daarover al kunnen lezen in onze laatste Prismo. Door een schenking van een partij bokshandschoenen door Nikko Toshogu Sport kunnen de sportactiviteiten voor deelnemers Jobfactory worden uitgebreid.


Mensen en geen nummer, dat is de Krachtenbundel

Op 20 december overhandigde Reelle de Krachtenbundel aan wethouder Margreet de Leeuw. De Krachtenbundel werd samengesteld door medewerking van diverse zorg- en welzijnsinstellingen in en rond Helmond. Ook SMO Helmond leverde een bijdrage en stuurde een interview met deelnemer Dennis van de Jobfactory in.

 


ARMOEDE IN NL

De rekening van Catelijne

Documentaire waarin Catelijne Bosman en haar gezin zijn te zien. Donderdag 29 november Nederland 2 22:50 -23:45 uur.

Van tachtig euro leefgeld per week voorziet Catelijne Bosman in haar eigen levensonderhoud en dat van haar vijf kinderen.


Bestrijd mensenhandel met jouw persoonlijke animatieclip

CoMensha roept middelbare scholieren en studenten op animatieclips te maken tegen mensenhandel en uitbuiting. ‘’Denk na over mensenhandel, wat is er erg aan, wat moet eraan gedaan worden en maak er een animatieclip over’’. Dat is de oproep die CoMensha aan jongeren van 15 tot 25 jaar doet. De scholier of student met de beste social media campagne wint een educatieve trip naar Boedapest.


Succesvolle match na deelname Beursvloer Helmond 2012

Jobfactory.nu onderdeel van SMO Helmond heeft op vrijdag 2 november deelgenomen aan de beursvloer Helmond. "Match with a mission". Een succesvolle methode om bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en onderwijsinstellingen met elkaar te verbinden. Dit levert een succesvolle match met Sesam, die donderdag 29 december wordt verzilverd. www.Sesamacedemie.nl


D66- kandidaten brachten bezoek aan sociale werkplaats en supersociaal

Op dinsdag 28 augustus j.l. deed de D66- campagnebus Helmond aan. Aan boord zaten onder andere Helmonder Michiel Verkoulen en huidige kamerleden Magda Berndsen en Gerard Schouw.


Speelhuis met veranda, unieke opdracht uitgevoerd door Jobfactory.nu

De Jobfactory.nu heeft een wel heel unieke opdracht aangenomen en uitgevoerd: "een verhoogd speelhuis met veranda".